Heerlijke logs blijven binnenkomen.

wordcloud

Korte samenvatting van de logs bij het GG3 event

GG3 is totnogtoe vereerd met 8646 logs en 233 favo-punten. Hartverwarmende logs blijven binnenkomen en we presenteren trots een tweede reeks “best of” logs.

tegoei: Een dag om niet snel te vergeten en hopelijk een jaarlijks wederkerende hoogdag voor ons. BEDANKT aan de organisatie om dit mogelijk te maken en voor alle uren, dagen, weken, zeeën van tijd die jullie erin gestoken hebben.

GAACO: Dit was voor ons de zwaarste editie van de Gentsche Geokassjing Sosseteit tot nog toe maar het smaakt naar meer . Bedankt aan de GGS en al zijn leggers om ons zo een event voor te schotelen , het was ( weeral ) SUPER !!!!!! Dit event verdient eigenlijk meer waardering en bezoekers want dit is ongezien , geen enkel event kan tippen aan jullie manier van organiseren , het bedenken en uitwerken van dit hele verhaal , een meesterwerkje . Ik kom eigenlijk woorden tekort om jullie event te omschrijven . Het enige nadeel ( voor jullie dan ) is dat het elk jaar moeilijker wordt om jullie zelf te overtreffen ( alhoewel jullie er telkens weer in slagen ) .

Vuck & Dzjekkel: Rest ons enkel nog de mensen te bedanken die verantwoordelijk zijn voor deze immense organisatie. Het was weeral TOP. Wij kunnen ons waarschijnlijk niet eens voorstellen hoeveel uren en dagen jullie hier hebben ingestoken. Hoeveel slapeloze nachten jullie dit heeft bezorgd. Hoeveel energie, zweet en geld hier is ingestoken.
Maar weet wel dat wij hier zeer veel RESPECT voor hebben.

BEDANKT!

Straffe Hendrickx: Bedankt aan de organisatie!!: Dit smaakt naar meer! Volgend keer zijn we weer van de partij.

pandaluc: Het event zelf – wat valt er nog te vertellen… De superlatieven dringen zich op.
Zelf was ik iets voor 17u pas aanwezig in de zaal want ervoor zat ik bij de competitiebeesten ergens ten velde. Hoe dan ook dit moet me van het hart : Dit is het ALLERBESTE event dat ik al heb mogen meemaken heb (en dit jaar heb ik er toch wel enkele events en mega-events afgeschuimd) . Ik kan me echt niet voorstellen hoeveel werk dit wel moet gekost hebben voor de verschillende leden van de GGS. Mannen nen dikken merci !!
En de BBQ erna was zoals verleden jaar een voltreffer waar terug oude en nieuwe gezichten de revue passeerden. Kortom gezelligheid troef .

PatLePirat: Mijn spion ter plaatse , wandelzoeker, mijnen pa, kon mij na afloop vertellen dat hij ook dit jaar moe en tevreden en met een uiterst voldaan gevoel de zaal kon verlaten, en ik kon inderdaad de vermoeidheid, maar de voldaanheid in zijn ogen aflezen. Dus ja, ik heb weer een groot deel gemist dit jaar, maar ik heb weer zo veel gewonnen aan vriendschappen! En dat is toch waar het hier allemaal om draait niet?

Mannen en vrouwen van de GGS, ik heb het al veel gezegd, maar echt, fantastisch werk, en jullie nooit aflatende inzet zorgen steeds voor een onvergetelijke dag, regen of zonneschijn, het is altijd af! Ik wil juist nog afsluiten met een stukje plagiaat dat door de MC gebruikt werd, en dat inderdaad alles betekent:

MERCI!

poekie64: De GGS zette een stevige vuurtoren neer voor alle andere eventorganisatoren die nu weten waar ze zich kunnen op richten. Het scenario was origineel en de finale was voor iedereen – competitieploegen en toeschouwers – op een spannende en prettige manier uitgewerkt. We werden door de vertelstijl van de GGS-leden in het verhaal getrokken en er gebeurde veel. Het was spannend, er is ruimte voor humor en de uitgewerkte cachen hebben diepgang. De GGS bouwt hun evenementenreeks zo op dat we meer dan tevreden kunnen zijn en tegelijk al hongerig uitkijken naar vervolgdelen de komende jaren. In editie 2014 was de bommelding en -ontmanteling alleen al om in te lijsten. De sfeer en de toegankelijk sympathieke organisatie die het allemaal brengt, is gewoon af. Het mag duidelijk zijn dat wij genoten hebben van de vruchten van maandenlange inspanningen. Deze versie was een event in de beste traditie die we iedereen voor de toekomst zonder aarzelen kunnen aanbevelen.

mcsalty: Bij het arriveren op de event locatie was er al direct een gevoel van digitale euforie bij het opmerken van een ingenieus systeem om caches automatisch te uploaden d.m.v. een Raspberry Pi. Mijn dag kon dus niet meer stuk.

Een gemeende proficiat aan de leden van de sosseteit om heel dit gebeuren waar te maken. Diegenen die mij kennen, weten ondertussen al dat het mij niet te doen is om de cijfertjes, maar om het plezier en om de creativiteit van anderen te kunnen aanschouwen.

FirebladeNL: De organisatie was verder weer prima in orde. De manier van het inladen van de gpx file was dit keer van een hoogstaand niveau. Twee balken met USB-kabels waar ieder zelf zijn of haar GPS aan kon sluiten, waarna de caches automagisch geupload werden. Bij problemen was door de organisatie op een schermpje te zien wat er aan de hand was. Echt super!

Tumblingskippers: In ons team heerste echter algemene tevredenheid. Vooral omdat we het gevoel hadden dat we hadden meegedaan. Wetende dat we pas om 16h aan de puzzles voor de bom waren begonnen was dit toch wel een hele prestatie.
Mannen van de GGS : diep respect en een welgemeende dankuwel voor het opzetten van dit event. Dit getuigt van fantastisch teamwerk en organisatie talent. Een voorbeeld voor de ganse geocaching gemeenschap !!!!!!!

Geef een reactie