Onze klanten aan het woord

Hier worden wij dus wel stil van:

LavaMotjes: Voila, de event zit er weer op en het is, hoe was het ook anders te verwachten, weer “vrie wijs” en bangelijk goed georganiseerd.

Cocofrios: Dat het goed was , ja dat is het iedere keer , maar altijd weten die gasten van Gent met iets speciaals uit te komen. Dit keer een mooi systeem om automatisch je GPX file op te laden.

ambigirl: Mijn eerste event. Heel leuk om eens mee te maken, zeker ook de finale van de competitie. Prachtig!

gerymas: Voor de eerste keer kunnen meedoen aan dit event, hiervoor speciaal zelfs een dag vroeger van China afgekomen. Hier heb ik maar 1 woord voor : WOW! Alles tot in de puntjes afgewerkt, het laadstation voor de gpx was du jamais vu!

Webbytje: De vorige 2 editie’s waren al super en van dit top organisatie team verwacht je natuurlijk dat ook de 3de editie van het zelfde niveau zal zijn.Ze hebben het wederom bewezen dat ze de beste van het land zijn.

JoLTeam: proficiat aan de GGS ! Hoe jullie er weer in slaagden om ons maanden in de ban te houden, en dan zo’n ontknoping, chapeau !

Anseldelux: Met een klein hartje genaderd tot bij de groep waar je toch direct een ‘goedemorgen’ hoorde langs alle kanten. We hoorden erbij! Want dit was ons eerste grote event waar we aan deelnamen…
Het GGS team zorgde voor de perfecte begeleiding en toen was het eindelijk 6u30 en kregen we onze opdracht.

Betso: GGS : de competitieformule ligt me niet zo (dus helemaal geen probleem dat die er volgend jaar niet komt), maar dit soort megapuzzels dat je eigenlijk alleen met heel veel teamwerk kan oplossen – laat die maar komen, ook volgend jaar. Dit is een super-creatie

valeetje: Ps: aan diegenen die ooit twijfelen of je wel goed genoeg bent om dit engagement aan te gaan, mijn antwoord is ‘JA’. Uiteindelijk kan iedereen wel iets goed en dat brengt je tot een goed team

Dapperste : Lekkere BBQ voor een democratische prijs, en bovenal: een toffe bende medecachers leren kennen, dus mooie dag beleefd. Nogmaals: hoed af voor de mensen die dit hebben mogelijk gemaakt.

brumilhaag Ik heb altijd gezegd : geocaching , it s not about the numbers , en ook vandaag blijf ik daarbij .
Het is een hele eer om GG3 te kunnen winnen , maar belangrijker is dat dit gebeurde met een team dat elkaar een dikke week geleden nog niet eens echt kende maar die nu na 1 dag stevig samenwerken bijna vrienden zijn geworden en die zeker in de toekomst nog met elkaar nog wel “is e cachken zullen gaan doen” ūüôā

Blurpy007: Dit event was een voltreffer van formaat! Allereerst het weer: beter cache-weer kan je je niet voorstellen. De mooie lokatie was ons al bekend van de eerste editie van het en de organisatie is maar met één woord te omschrijven: PERFEKT!

deCloetjes: Wat een avontuur! Het finale spel was er dan ook ééntje om U tegen te zeggen. In tegenstelling tot vorig jaar werd ieder team betrokken in de finale en kregen ze allemaal de kans een poging te wagen om de bom te ontmantelen. Much appreciated! Daarna nog nagenieten van een perfect georganiseerde BBQ! Een mooie afsluiter van een mooie dag!

Migueldl Ah toch content dat we twee dagen voor het Event hadden besloten om toch te komen! Eenmaal aangekomen was alles goed uitgewerkt, zeker het systeem om de gpx file op de gps in te laden was zeer handig.
Degene die dit in elkaar heeft gestoken => *I take my hat of for you sir* Idem voor die bom waar na afloop van competitie een blik mochten werpen op de binnenkanten. Verrekt schoon werk!

HaMaSi Beste organisatoren: DANKDANKDANK omdat jullie alweer vele uren van jullie leven opgeofferd hebben om te vergaderen (vermoed dat de drank jullie rechthield), te brainstormen (gekraak was soms tot bij ons te horen), te schrijven (komt er een boek van het verhaal?), te ontwerpen (ondertussen sieren drie prachtige coins ons huis – resten heftige discussies tussen de 5 leden van HaMaSi of ze nu thuishoren in de keuken of op de linvingkast), te dwalen in de vrije natuur en in meer stedelijke omgeving (om overal van die dozekes te gaan verstoppen dus), enz.

splty Zoals verwacht niet het gewoon potjes wegsteken achter een boom maar √©√©n na √©√©n waren de caches verzorgd en origineel. Soms moest je eens verder denken vooraleer je tot de oplossing kwam, vooral dan bij de ondervragingen maar dat is nu net het leuke eraan…

Gentse Haviken:  Bedankt GGS, ik heb werkelijk genoten, van de teasers, van het event, van de barbecue, van de vele babbels met jullie en andere cachers.

brumilhaag: Wat ik vooral ga onthouden van deze dag is dat je met veel goede wil enorm veel kan bereiken , maar vooral ook dat de GGS een kwaliteitsmerk is . De hele organisatie was perfect , alles was tot in de puntjes verzorgd . Een welverdiende bedanking voor hen is dan zeker op zijn plaats , want zonder hun uren , dagen , weken en maanden van inspanning had deze leuke dag simpelweg niet mogelijk geweest

Betso: Hetgeen de GGS-ers allemaal bij elkaar gebracht hebben : dat was gi-gan-tisch ! Daar is heeeeeeel veel werk gekropen. Bedankt mannen ! Chapeau ! Niet alleen om heel dat verhaal te bedenken maar ook uit te werken op internet en zo. En ondertussen ook nog een massa degelijke caches te leggen van alle maten een soorten.

sam&co En als laatste PROFICIAT – PROFICIAT – PROFICIAT aan de GGS , aan alle mensen voor en achter
de schermen , de mensen van de bbq , de bommenlegger , IEDEREEN… jullie mogen gerust in
jullie vaandel “EXPERT IN GEOCACH EVENT “dragen.

STEPHTO: En ja ze zijn er weer eens in geslaagd om dit event voor een derde keer op een rij een groot succes te maken. Het inladen…. Mannnen hier kunner er nog veel events een puntje aan zuigen, de organisatie verliep vlekkeloos en de ontvangst was weer zoals iedere keer hartelijk.

Mannekes ge zijt goe bezig. DOE ZO VOORT!!!!!

Numéro:
Beste leden van de GGS. You did it again ! Woorden schieten te kort voor jullie inzet en graad van afwerking in alles wat jullie ons wederom gebracht hebben.
Een dikke merci !

FamilieKnots: Voor het derde achtereenvolgend jaar naar Gent afgereisd om deel te nemen aan dit super goed georganiseerd event, organisatie super bedankt voor dit event.
Elk jaar is er weer iets nieuws wat verbeterd is, dit jaar de fastlane voor de gpx bestanden in te laden, super!!!

GeodiversBE: Al maanden uitgekeken naar dit event!
Het (af)tellerke op de site van de GGS telde af naar 5u30 en niet naar 6u30…. Zouden ze nu een fout gemaakt hebben? Neeeee, de GGS maakt geen fouten, ’t is allemaal bedoeld!

Ikkre Midden september staat ondertussen gemarkeerd als een van de geocaching hoogtepunten in Vlaanderen met het Gents event dat dit jaar aan zijn derde editie toe was, en dit jaar waren de weergoden, in tegenstelling tot vorig jaar, mee van de partij. Resultaat was weer eens een pracht van een event met een ton aan caches en nog veel meer. Het event zelf was alvast super georganiseerd met een innovatieve en zeer effici√ęnte manier om de gpx’en te laden.

Geef een reactie