22 caches en een coin

ggs-vlm-balancelogoDeze morgen zijn er 22 caches online gekomen die we op vraag van de Vlaamse Landmaatschappij geplaatst hebben in de Schelde-Leie regio. In elk van de gemeenten die deelnemen aan het BALANCE project hebben we drie caches uitgewerkt. En uiteraard is er nog een bonus voorzien.

Met deze reeks willen we aan beginnende geocachers een vrij kompleet gamma aan geocaches tonen, gaande van eenvoudige traditionals, tot iets minder eenvoudige mystery caches. En natuurlijk kan een instinker hier en daar niet ontbreken.

De eerste 150 geocachers die  alle caches én de bonus-cache van dit project gevonden hebben, krijgen tevens de exclusieve BALANCE geocoin. Deze coin –trackable op www.geocaching.com— is niet in de handel verkrijgbaar, maar zal door de GGS verdeeld worden tijdens meet&greet events in aanloop naar GG3.

Geef een reactie