Basisopleiding geocaching

In het kader van het Balance project heeft de Vlaamse Landmaatschappij ons gevraagd om twee opleidingen te geven rond geocaching.

De doelgroep voor deze opleiding zijn mensen die nog helemaal niets kennen van geocaching. Heb je vrienden, kennissen, familie die kennis willen maken met onze leuke hobby, bezorg ze dan deze flyer of verwijs hen naar de website van de VLM.

ggs-vlm-balancelogoBALANCE is een Europees project dat loopt sinds 2010. BALANCE staat voor ‘balancing nature and recreation in peri-urban and rural areas’. Het doel van het project is om in de rand van steden, in bestaande of nieuwe groene gebieden, en hun omgeving een duurzame toegankelijkheid voor alle doelgroepen te bereiken. Recreatief gebruik dient te voorzien aan de noden van deze doelgroepen maar moet ook in evenwicht te zijn met het natuurbeheer.
BALANCE is een grensoverschrijdend project dat net hier een evenwicht probeert te vinden. Om dit projectdoel te halen, worden verschillende activiteiten opgezet. Met deze opleiding wil BALANCE het gebruik van trage wegen in de Schelde-Leie regio promoten. Meer info kan je vinden op www.balance-2seas.eu

Geef een reactie