Breng uw stem uit voor de pionnen op ons facebook profiel.

Eerst even een woordje aan alle cachers die niet deelnemen aan de GG5 competitie en aan alle sympathisanten die enkel voor deze gelegenheid even afzakken naar deze website.

Sympathisanten zijn meer dan welkom op de eventlocatie. Kom gerust eens een kijkje nemen. Het spel dat gespeeld wordt door het team waarvoor jullie hier een stem uitbrengen, zal zeer interactief en spannend zijn. Het zal zeker de moeite waard zijn om daarvoor eens binnen te wippen.

Voor GG5 zal de Gentsche Geokasjing Sosseteit weer een heleboel caches en cachereeksen releasen. Zoals elke keer zal het grootste deel van deze caches uitgebracht worden voor het publiek dat niet aan de GG5 competitie deelneemt. Als je dus (opnieuw) wil genieten van het platteland rond Gent en de creativiteit van de GGS, kom dan zeker naar GG5 en bevestig je aanwezigheid met een “Will Attend”.

Onder al diegenen die vóór 1 september hun “Will Attend” geplaatst hebben verloot de GGS een aantal cadeautjes. Zij die vóór 1 juli geregistreerd zijn gaan 3 keer in de pot, zij die vóór 1 augustus geregistreerd zijn gaan 2 keer in de pot en zij die vóór 1 september geregistreerd zijn 1 keer.

Alle 11

Iedereen kan op de pionnen stemmen door ze op onze Facebook groep te “liken”. De telling duurt 168 uur! Enkel de “likes” op onze groep tellen.

Veel succes aan alle teams, De Gentsche Geokasjing Sosseteit

Geef een reactie