GG5, veel meer dan enkel een competitie: Muziek op GG5

Even een “late night” bericht!

Bugsy Travels en The Ammoboxes
Na alle  berichtgeving over de GG5 competitie en de bijbehorende activiteiten, wordt het stilletjes aan tijd om alle andere aspecten van ons GG5 weekend onder de spotlights te brengen.

Eén van de extraatjes van ons event is dat er op zaterdagavond, in aanloop van de BBQ, een gelegenheidsbandje ons event muzikaal komt opvrolijken. Ze doopten zichzelf “Bugsy travels & The Ammoboxes” en brengen een set met een drummer een bas en een gitaar.

Wil je er bij zijn, kom dan op 10 september tegen 17u naar de eventlocatie en je kan er genieten van een streepje muziek. En als je daar dan toch bent, waarom blijf je dan niet voor onze BBQ. Je doet er ons en vooral jezelf een plezier mee.

Geef een reactie