GG5 – D-Day – 21 dagen

GG5BackGroundNa een lange periode van stilte is het tijd dat we weer eens van ons laten horen. De voorbereidingen van GG5 lopen als een trein en om iedereen daarvan voldoende te informeren mag je de  komende weken meer van deze mededelingen verwachten.

Onze voorzitter zei deze week dat de meeste lezers vandaag de dag meestal niet verder komen dan drie of vier zinnen. Het vervolg is dus voor de echt geïnteresseerden.

Bij de GGS en op GG5 kan je steeds terecht voor leuke caches en ook wel voor wat competitiegeest, maar waar wij het vooral voor doen is voor de gezelligheid en de gemoedelijkheid. We zorgen er dan ook voor dat we steeds heel wat te bieden hebben om deze twee laatste twee eigenschappen van de GGS volledig tot zijn recht te laten komen. Daarom …

  • Starten we op zaterdag 10 september om 8u00 naar goeie gewoonte met een koffie op onze kosten. Zodoende is hopelijk om 8u30 iedereen wakker want dan gaat het event echt van start. En wat er dan gaat gebeuren moet je zeker komen bekijken.
  • Kan je ook op zaterdag en dat vanaf 17u terecht op de eventlocatie voor een optreden van de gelegenheidsband “”. Aansluitend starten we onze ondertussen overbekende GGS BBQ op. Aansluitend aan de BBQ volgt er nog iets, maar om dat te ontdekken zal je moeten aanwezig zijn.
  • Wil je deelnemen aan de BBQ dan moet je op voorhand inschrijven. Dat kan via onze web shopLet wel inschrijvingen en betaling moet gebeuren ten laatste op maandag 5 september aanstaande.
  • Op zowel zaterdag als zondag kan je ook broodjes bestellen voor ’s middags en op zondag kan je ook ontbijten op de event locatie. Ook voor deze zaken gelden dezelfde inschrijfregels.

Hopelijk zijn jullie talrijk aanwezig en komen jullie mee genieten van deze tweedaagse.

Met Gentsche GeoGroeten

Geef een reactie