GG5 – Ghent under siege – D-Day Komt dichter bij!

Nog 12 keer slapen en het is zover! De bevrijding van Ghent kan beginnen.

We hebben vandaag al onze caches bij elkaar opgeteld en we komen aan 285 stuks. Er is voor elk wat wils. Voor jong en oud, voor de fietser en de wandelaar, voor de puzzelaar en de niet zo’n puzzelaar.

Het weer dat ze voorspellen ziet er op dit moment meer dan behoorlijk uit, dat kan geen excuus zijn om niet eens binnen te springen op GG5. Je doet ons een enorm plezier om je komst aan te kondigen met een “Will Attend”-log. Nu vrijdag worden de eventboekjes gedrukt en we garanderen enkel maar zo’n boekje voor zij die hun komst aankondigden.

Je kan ook nog inschrijven voor onze BBQ. Ga eens een kijkje nemen op onze web shop. Zij die in het verleden al deelnamen weten dat dit één van de vele vinger-aflik-momenten van de GGS events is. Aarzel dus niet!

Hopelijk mogen we ook jou verwelkomen op GG5,

Met Gentsche GeoGroeten,

HA&Co voor de Gentsche Geokasjing Sosseteit

Geef een reactie