Rondvraag: welke geocaching apps gebruik je?

appsNaarmate het GG5 event nadert, zijn wij stilaan rond met het bedenken van verrassingen waarmee we jullie een memorabel weekend willen bezorgen. Nu is het hoog tijd dat wij ons even voorbereiden op verrassingen die jullie voor ons in petto hebben.

Een van onze uitdagingen is om alle deelnemers vlot op weg te krijgen met de GPX bestanden die we aanbieden. Elke editie duiken er nieuwe apps op en soms is het een hele zoektocht om de app te motiveren de GPX in te lezen. De komende weken willen we de meest gebruikte apps alvast onder de knie krijgen om GG5 deelnemers zo goed mogelijk te kunnen helpen.

We horen graag welke app jij meest gebruikt om te geocachen. Laat een reactie achter op onze Facebook of op onze site, eventueel met de redenen waarom jij vindt dat jij met dé app op stap bent. Op basis van de reacties maken we een shortlist die we volgende week in een poll gieten.

Alvast bedankt om te reageren!

3 gedachten over “Rondvraag: welke geocaching apps gebruik je?

  1. gblanchaert

    Wij gebruiken een Oregon 600; de Smartphone om even op de GC website via een browser te zien of er na het laden van een PQ iets is veranderd en uitzonderlijk de c:geo. Ah ja: op mijn auto GPS zitten de laatste POI’s van de PQ die in de Oregon zit…

    Groetjes,
    Guido

Geef een reactie