39.5 weken en toch nog meedoen! Niet te doen! Echt! Niet te doen!

Log van Femke Matthys!

Het was tot het laatste moment afwachten of ik erbij kon zijn. Want met mijn 39,5 weken zwangerschap was er niets meer zeker.

Mijn vriend en ik besloten om op het HQ te blijven en de andere teamgenoten te voorzien van voldoende caches en info over de caches. Bij de start van het spel hadden we al direct door dat ons team ‘6 pintjes en ne spa’ weer heel wat zou bijleren. Honderden berichten werden er verstuurd, maar ook vooral de samenwerking met de andere teams (en in het bijzonder een dankjewel aan Conspiracy+) was dit jaar kenmerkend aan het event. Het waren 2 heel leuke dagen die ik voor geen geld van de wereld had willen missen.

Elk jaar opnieuw wordt mijn pluim voor de GGS groter. Hoe zouden ze zichzelf volgend jaar opnieuw kunnen overtreffen? Dit is toch bijna onmogelijk?! Bedankt voor het leuke weekend, al hadden we graag dat laatste blik op de grond gekregen! 😉

Ondertussen zijn we 4 dagen verder! Zijn ze al papa en mama, of niet? Wij weten meer, maar het is niet aan ons om dit soort nieuws te delen!

Geef een reactie