Catering: GGS–Shop sluit maandag 5 september om middernacht!

Binnen 168 uur is het zover. GG5 gaat van start. Op dit ogenblik, volgende week, zijn we op het gemak koffie aan het drinken. Niet veel later zetten we de spreekwoordelijke trein, of is het een rollercoaster, op de rails.

Dat we 285 caches gelegd hebben melden we al in een vorig bericht. Dat er om 17u een gelegenheidsbandje speelt was ook al een onderwerp van een eerder bericht. En dat er dit jaar opnieuw een fenomenale BBQ wordt geserveerd is ook geen nieuws meer. Maar …bbq

Belangrijk om weten is wel dat, als je wil meedoen aan deze BBQ, je op voorhand moet inschrijven. Je kan dit doen via onze web-shop en dat kan tot maandag aanstaande middernacht. Deze regel is trouwens ook voor alle andere bestellingen, zoals broodjes en ontbijten. Mogen we ook vragen om dan ook onmiddellijk de overschrijving te verrichten voor het bestelde.

En als dat gebeurd is, kan je rustig, nu ja rustig, aftellen naar 10 september 8u30 voor de start van GG5. Je kan ook mee duimen dat “het weer” wordt wat ze nu voorspellen.

We gaan er sowieso een spetterend weekend van maken!!!

Met Gentsche GeoGroeten,

HA&Co voor de Gentsche Geokasjing Sosseteit

Geef een reactie