GG5 Competitie – Het podium van het voorspel!

1 September. Tijd om een eerste uitslag bekend te maken.Podium

Als sinds 1 januari volgt de GGS alle teams die meedoen aan de competitie. Voor zowat elke opdracht die ze kregen, konden ze punten verdienen. De voornaamste parameter in deze score was uiteraard hun teasercaches. Met elke find log en elk favo-puntje verdiende het team een puntje. De scores voor de mooiste pion en het mooiste logo deden iets aan deze score, maar de puntjes die ze verdienden met hun cache gaven uiteindelijk wel de doorslag. Daarnaast verdienden ze ook nog wat puntjes met de volgorde waarin ze de verschillende opdrachten indienden bij de GGS.

Bij deze den uitslag

  1. The fellowship of the lord (152 punten)
  2. De baronie van Rhode (132 punten)
  3. Multi BENE (113 punten)
  4. Conspiracy+ (103 punten)
  5. ’t Vloamsch Ardenn Offensief (99 punten)
  6. 6 pintjes en nen spa (91 punten)
  7. Team VJVG (90 punten)
  8. Witte Wiewen (86 punten)
  9. GPS & Co (73 punten)
  10. Team d’Ajointjes (70 punten)

Proficiat aan alle teams. Ondertussen is op basis van hun 7de opdracht de startvolgorde voor de echte competitie bepaald. Om te zien wat ze gekozen hebben en waar ze uiteindelijk zijn terecht gekomen zal u echter moeten langskomen op GG5.

 

 

Geef een reactie