Church Micro Belgium News

De eerste Church Micro Belgium Day (CMBD01) is op 7 november 2021!

En Gontrode is the place to be.

Bijna 700 actieve caches in de CMB-reeks, bijna 60000 logs en meer dan 6500 geocachers die al minstens 1 CMB-cache gevonden hebben… bij de 2e verjaardag van de CMB-reeks mogen we al eens tevreden terugkijken. Vorig jaar stond corona nog in de weg, maar gelukkig mogen we nu terug een eventje organiseren. En dat staat ondertussen on-line: GC8Q8M3. Voor de gelegenheid mogen we in de kerk van Gontrode samenkomen.

Wat er allemaal te gebeuren staat wordt de komende dagen en weken wel verder duidelijk op de listing.

 

And the winner is… P@je!

CMB500 toewijzen is een moeilijke beslissing geworden. Er waren heel wat inzendingen die ons konden bekoren, en we beseffen dat het voor een aantal kandidaten een teleurstelling zal zijn.

Maar we moesten een keuze maken, en dat is uiteindelijk het voorstel van P@je geworden.

En waar CMB500 dan komt? Het is een bekende kerk in Laken geworden. En naar we mochten vernemen zal de cache heel binnenkort al on-line komen.

 

CMB500

Welke kerk wil jij honoreren met het speciale nummer 500 in onze CMB-reeks?
Je kan hiervoor suggesties indienen tot en met 30 november 2020, via het gekende email-adres: Churchmicrobelgium@gmail.com
De voorgestelde locaties worden beoordeeld door een klein team van mensen die aan de wieg stonden van de CMB-reeks, en die geen banden hebben met mogelijke CO’s. De “uitverkorene” wordt dan bekendgemaakt bij de update van de statistieken-pagina op 01 december 2020.

Quelle église souhaitez-vous honorer avec le numéro 500 de notre série CMB?
Vous pouvez soumettre des suggestions jusqu’au 30 novembre 2020 inclus, via l’adresse e-mail connue: Churchmicrobelgium@gmail.com
Les églises proposées seront évalués par une petite équipe de personnes qui ont lancé la série CMB et qui n’ont aucun lien avec les CO potentiels. “L’élu” sera ensuite annoncé lors de la mise à jour de la page des statistiques le 1er décembre 2020.