! Welkom 2021 !

Coming very, very soon…

 


De GGS wil jullie nogmaals bedanken voor jullie deelname aan onze events, het loggen van onze caches, het schrijven van soms ongelofelijk leuke en soms zelfs ontroerende logs in het voorbije jaar 2016.

Maar weldra is het 2018 en zoals de traditie het voorschrijft starten wij met ons nieuwjaarsevent. Hopelijk zien we jullie daar om jullie een prachtig nieuw jaar te wensen.

Waar en wanneer, kan je hier vinden!

 

 

GG5 Coin – Last call

geocoin-gg5-frontEen kleine herinnering voor zij die nog een GG5 Coin willen bemachtigen…

Zoals jullie allicht weten waren de GG5 Coins dit jaar snel uitverkocht tijdens het event. We hebben dan ook met de leverancier afgesproken om een nabestelling te doen.

Als je nog een dergelijke coin in je bezit wil krijgen, kan je die nog steeds bestellen via onze web-shop.

Bestellen kan hier!

GG5 – De mensen achter de schermen

Zoals bij elk evenement zijn er mensen die niet uit de spotlights weg te branden zijn en zijn er diegene die veel liever in de schaduw werken. Deze post is voor zij die in de achtergrond meer dan hun steentje bijdroegen aan het succes weekend van vorige week!gg5-033
Een dikke merci voor … aan …

  • Den IT: Hans (Bricolage) met hulp van Wouter bij den setup
  • Den GPS helpdesk: Eric (vdwkes)
  • ’t Licht en de klank: Patrick (PatjenPC)
  • Den Bar: Wim, Ann, Hanne, Arne, Wouter, Wouter en Annelies…
  • Den Coin: Eric (GeoWELF)
  • Den GGS Shop: Caroline & Sylvie
  • Den Inschrijfstand en de boekskes: Kristel
  • Den allesdoener: Cache helpdesk, broodjes helpdesk, … Dana
  • Den ontbijt en broodjes dienst: Anita.
  • Iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan het succes van GG5.

gg5-047

 

39.5 weken en toch nog meedoen! Niet te doen! Echt! Niet te doen!

Log van Femke Matthys!

Het was tot het laatste moment afwachten of ik erbij kon zijn. Want met mijn 39,5 weken zwangerschap was er niets meer zeker.

Mijn vriend en ik besloten om op het HQ te blijven en de andere teamgenoten te voorzien van voldoende caches en info over de caches. Bij de start van het spel hadden we al direct door dat ons team ‘6 pintjes en ne spa’ weer heel wat zou bijleren. Honderden berichten werden er verstuurd, maar ook vooral de samenwerking met de andere teams (en in het bijzonder een dankjewel aan Conspiracy+) was dit jaar kenmerkend aan het event. Het waren 2 heel leuke dagen die ik voor geen geld van de wereld had willen missen.

Elk jaar opnieuw wordt mijn pluim voor de GGS groter. Hoe zouden ze zichzelf volgend jaar opnieuw kunnen overtreffen? Dit is toch bijna onmogelijk?! Bedankt voor het leuke weekend, al hadden we graag dat laatste blik op de grond gekregen! 😉

Ondertussen zijn we 4 dagen verder! Zijn ze al papa en mama, of niet? Wij weten meer, maar het is niet aan ons om dit soort nieuws te delen!